Kolesarski izlet Goriška Brda vas popelje skozi sončno vinorodno pokrajino med Alpami in Mediteranom. Brda so pravi raj za kolesarje. Razgibana pokrajina, prepredena z neštetimi  potmi, je mikavna v vseh letnih časih. Med strnjenimi vasicami Brd in njihovimi ozkimi ulicami vodijo številne vijugaste poti, odmaknjene od prometnih cest. Goriška Brda so pravi kraj za super kolesarski izlet, ki ga boste še dolgo pomnili.

Termini organiziranih vodenih skupin

Termin:  15.5.2022

Tura: Goriška Brda in Sabotin
Dolžina 38km in je primerna za vsakogar.

Tip: Tura z električnimi kolesi

Cena: 35€/osebo

Degustacija vina: Zaletel (15€/osebo)

Možnost najema električnega kolesa. Ob prijavi nam sporočite če potrebujete električno kolo, v sklopu vodenih tur ponujamo posebne ugodnosti.

Po meri kolesarski izleti v Goriških Brdih

Tukaj smo da ustrežemo vašim željam – datum, težavnost, dolžina, pot, finančni okvir. Potrudili se bomo da boste na kolesarskem izletu po Goriških Brdih maksimalno uživali.

Kolesarski izlet Goriška Brda vas popelje na izjemne razgledne točke.

Kolesarski izlet Goriška Brda

Prijave na razpisane termine sprejemamo preko elektronske pošte.

Vas zanima tura po meri ali individualno kolesarjenje pošljite nam povpraševanje.

Zahteve za goste:

Kolesarske ture se lahko udeležijo odrasle osebe starejše od 18 let. Poleg tega se ture lahko udeležijo tudi otroci v spremstu odrasle osebe. V tem primeru, da so udeleženci mlajši od 18 let so njihovi starši oziroma spremljevalci odgovori, da so aktivnosti katerih se udeležujejo primerne njihovi starosti in sposobnostim.

Politika odpovedi:

Gost lahko odpove udeležbo na kolesarski turi 24 ur od nakupa. V tem primeru se mu povrne celoten znesek.