Kolesarski Izleti

Greenhills izlete naredimo posebne z uporabo električnih koles. Ponosno vam predstavljamo enodnevne izlete po Sloveniji, kjer vas bo vodil izkušen vodič. Postanki na poti bodo obogateni z lokalnimi dobrotami, ki vam bodo dali nov zagon za nadaljnje raziskovanje.

Kolesarski izleti- Kolesarji opazujejo razgled na Škofjeloško pogorje

Srednjeveško mesto Škofja Loka in stara vojaška cesta

Škofja Loka in okoliško hribovje je pravi kraj za ustvarjanje izjemnih spominov. Mestece je le odskočna deska za iskanje pravih kotičkov, starih običajev, dobrosrčnih ljudi in kulinaričnih doživetij v Škofjeloškem hribovju.

Trajanje ture: 6 ur

Tip: Vodena tura

Težavnost: Stopnja 4

Kolesarski izleti z elektirčnimi kolesi na planini

Pokljuka in skrite pastirske poti

Pokljuka je planota, ki je posejana z mogočnim smrekovim gozdom in se nahaja v osrčju Triglavskega narodnega parka. Četudi je posejana z gozdom, se na njenih planinah odpira dih jemajoč razgled na Julijske Alpe.

Čas trajanja: 5 ur

Tip: Vodena tura

Težavnost: Stopnja 3

Slikanje z pastirjem

Kolesarjenje po Veliki Planini

Kolesarjenje po Veliki Planini predstavlja idiličen poligon z mehko zeleno trato med vrtačami in kočami ter s prekrasnim razgledom na okoliške gore. Ravno pastirske koče, ki postanejo živahne po tem, ko skopni debela snežna oddeja, dajejo planini posebno dušo.

Čas trajanja: 6 ur

Tip: Vodena tura

Težavnost: Stopnja 3

Kolesarski izleti - S kolesi ob Soči

Kolesarjenje ob Soči

Posočje in kraji okoli Tolmina veljajo za najbolj čarobne koščke Slovenije. Kolesarjenje ob Soči in reki Tolminki je super ideja za enodnevni izlet.

Čas trajanja: 5 ur

Tip: Vodena tura

Težavnost: Stopnja 3

Kolesarjenje skozi vinograde

Vinska kolesarska pot Kras

Razgibana pokrajina prepredena z labirintom skrivnostnih stezic, ki se vijejo med kamnitimi zidovi in vinogradi, predstavlja prijeten in navdušujoč kotiček za kolesarje.

Čas trajanja: 6 ur

Tip: Vodena tura

Težavnost: Stopnja 2

Kolesarski izlet na planine pod Košuto

Planine pod Košuto

Ena najlepših in slikovitih kolesarskih poti na Gorenjskem poteka po senčnih gozdovih in odprtem travnatem terenu ob vznožju južnega pobočja Košute, najdaljše slovenske gore.

Čas Trajanja: 6 ur

Tip: Vodena tura

Težavnost: Stopnja 5

Kolesarski izlet po Neretvi in obiranje mandarin

Neretvanska Avantura

Neretvanska avantura je edinstveno oblikovana izkušnja, ki vas vodi na razburljivo potovanje po osupljivi Dubrovniško-Neretvanski regiji.

Čas trajanja: 5 dni / 3 izleti

Tip: Vodena tura

Težavnost: Stopnja 3

Kolesarski izlet - Gorski kolesarji opazujejo sončni zahod

Vam nobena od naših standardnih tur ne odgovarja. Ni problema, pišite nam in pripravimo vam kolesarsko turo po želji.

Prevoz

Na vseh kolesarskih izletih je možen organiziran prevoz, tako posameznikov kot skupin. Glede vseh podrobnosti se dogovorimo ob prijavi.

Informativno trajanje prevozov iz Ljubljana: Škofja Loka (cca. 30min), Kamnik (cca. 35min), Tržič (cca. 30min), Pokljuka (cca. 1h), Tolmin (cca. 1h 30min), Komen (cca. 1h 20min ).

Kolesarski izleti primerni za vsakogar

Naši enodnevn kolesarski izleti so primerni za vsakogar, tako za zagrete kolesarje, kot tiste ki se na kolo usedejo občasno. Uporabljamo električna kolesa, ki še tako teško pot obrnejo v pravo uživancijo, predvsem tistim z manj kondicije in kolesarskega znanja. Ture prilagodimo vašemu znanju in sposobnostim.