ODKRIJTE SKRITE POTI SLOVENIJE
Kolesarjenje je naša strast in poskrbeli bomo da postane tudi vaša.
Rezerviraj e-bike turo
ODKRIJTE SKRITE POTI SLOVENIJE
Kolesarjenje je naša strast in poskrbeli bomo, da postane tudi vaša.
Pojdi na e-bike turo
Zakaj z nami?
Preberi več
Najbolj popularne ture
Kako deluje?
Komentarji naših strank

Victoria, United Kingdom

Od rezervacije do zaključka naše ture je vse potekalo brezhibno. Ponujene so nam bile različne opcije glede na našo fizično pripravljenost, in kljub temu da kolesarimo pogosto smo izbrali turo primerno družinam. Naš vodnik Jernej je super poskrbel za nas. Zelo bi priporočala vsem agencijo Greenhills. Še se vrnemo, vendar na bolj resno kolesarsko turo.

Amadej, Slovenia

Preživeli smo lepo soboto z Greenhills ekipo v okolici Škofje Loke. Organizirali so nam vse od električnih koles, do prilagojene vodene kolesarske ture, z nekaj super postanki. Električna kolesa so res super, saj omogočajo da se na turi pridružijo tudi tisti z manj kondicije. Ker imamo majhne otroke, so jim med našo turo organizirali varstvo v adrenalinskem parku, tako da smo imeli resne težave po končani turi, jih spraviti domov :).

Christoph, Austria

Pridružil sem se Greenhills ekipi na turi po Pokljuki. Moram priznati, da je bila to ena mojih najboljših kolesarskih tur. Neskončni gozdovi, super razgledi, svež gorski zrak in super kolesarski vodnik. Na turi sem prvič poizkusil električno kolo in moram priznati, da te igrače so me popolnoma navdušile. Komaj čakam naslednjo turo.

Več ocen na tripadvisor-ju
Bike side of Slovenia
Preberite o kolesarjenju v Sloveniji

Zakaj sem se zaljubil v Slovenijo? Več >>

Slovenija je nepričakovano presenečenje. Več >>

Slovenija prejela nagrado za najboljše urejene kolesarske poti v Evropi. Več >>

Expert guide to Slovenia. More >>