Home » Zakaj z nami?

Kolesarska agencija z dušo!

 Kolesarjenje s strastjo

Ko počnete stvari, jih počnite s strastjo. To je prvo vodilo Greenhills ekipe, ki se kolesarjenja in vodenja loteva predvsem zato, ker v tem neizmerno uživa. Uživa v svobodi, ki jo nudi premagovanje kilometrov, in sreči ob družbi, ki jo spremlja na tej poti.

 Najlepši razgledi

Nikoli ne vemo, kako se bodo zgodbe končale, vemo pa, kje bi jih radi začeli. Tam, kjer se rišejo najlepši razgledi na prekrasne kotičke. Tam od koder prihajamo in vse poti, vrhove, vasi in travnike dodobra poznamo.

 Zgodbe krajev

Ko ustvarjamo zgodbe si želimo, da bi ljudje začutili pravi utrip in se zlili s kraji po katerih se potepajo, predvsem pa ustvarili spomine, ki jih z navdušenjem delijo z drugimi. Zato se trudimo poti obogatiti z zgodbami krajev.

 Kulinarično doživetje

Kraji po katerih vodijo naše poti niso le pokrajinsko raznoliki in pestri, temveč tudi kulinarično zanimivi. Vsako kolesarsko zgodbo zato zaključimo na eni izmed domačij, kjer nam na edinstven način prikažejo kulinarično pestrost pokrajine.

 E-Biking

Zgodbe si želimo ustvarjati z vsemi, tudi tistimi, ki se na kolesarjenje odpravite le občasno, ali pa vas je leto prehitelo in si niste utegnili vzeti dovolj časa za nabiranje kolesarskih kilometrov.

 Prilagodljivost

Vse kolesarske ture se trudimo prilagoditi potrebam in željam vsake skupine. Pri našem delu pa nas dodatno motivirajo vaši predlogi in želje za popestritev poti.

 Greenhills ekipa

Dobra ideja brez pravih ljudi je kot kolesarjenje brez kolesa. Motivirana in izkušena ekipa vodičev in spremljevalne ekipe je tisto kar našim zgodbam prinaša dodatno energijo.

 Prijazni družinam

Vsem našim turam se lahko pridružijo tudi otroci, ki se lahko samostojno podajo na pot. Z izbiro poti in samo dinamiko ture se trudimo čimbolj prilagoditi potrebam posameznih članov družine. Poleg tega se trudimo pot obarvati s postanki in zanimivostmi, ki otroke še posebaj navdušujejo.

 Servisna pomoč

Kolesarjenje je dinamičen šport, ki nas lahko včasih preseneti z nepredvidljivmi situacijami. Spremljevalna ekipa je zato strokovno podkovana in vedno dobro opremljena s servisno prvo pomočjo. Kadar pa je zalogaj vseeno prevelik, je podporna servisna ekipa vedno na dosegu roke.

Kolesarska agencija ki poskrbi za prijetna druženja.
Lokalno okrepčilo ob zaključku kolesarskega izleta.
Kolesarska agencija s sedežem v Škofji Loki.
Najboljša kolesarska agencija v Sloveniji.
Kolesarjenje v dobri družbi s kolesarsko agencijo Greenhills.