Kolesarske počitnice

V naši pestri ponudbi boste našli popoln kolesarski paket! S široko paleto možnosti lahko izbirate med 2-7 dnevnimi kolesarskimi avanturami. Zakaj bi omejevali svojo zabavo, ko pa vam ponujamo široko paleto razburljivih možnosti? Prepustite se čarom slovenskega kolesarstva in ustvarite nepozabne spomine ob vsaki vožnji.

Kolesarske počitnice v Škofji Loki

Kolesarsko doživetje v Škofji Loki

Privoščite si dvodnevno kolesarsko avanturo v Škofji Loki, kjer boste odkrivali skrite poti v čudoviti pokrajini Škofjeloškega vznožja. To je več kot le kratek aktiven oddih, je nepozabno doživetje, ki vas bo znova in znova vabilo k raziskovanju. Pripravite se na kolesarsko turo, ki vam bo pustila trajne spomine!

Čas trajanja: 2 dni

Tip: Vodena tura

Težavnost: Stopnja 3

Kolesarske počitnice po Sloveniji

Trans Slovenija ebike

Slovenija s svojo izjemno pestrostjo skozi oči 7-dnevnega kolesarjenja omogoča doživetje razgledov na vrhove Alp, odkritje čarobnosti ledeniških jezer, izjemno pestrost hribovja, ki obdaja glavno mesto, ter odkrivanje avtentičnosti pokrajine Kras, ki navdušuje s svojo naravno in kulinarično pestrostjo.

Čas trajanja: 7 dni

Tip: Vodena tura

Težavnost: Stopnja 4

Kolesarske počitnice v alpah

Slovenske Alpe

Vabimo vas na 4-dnevno raziskovanje obronkov Kamniško-Savinjskih in Julijskih Alp. Razkošni razgledi na najvišje vrhove bodo spremljali vsak vaš vspon, medtem ko vas Alpe razvajajo s svojimi skritimi ledeniškimi jezeri. Pripravite se na kolesarsko pustolovščino, ki bo očarala tako vaša srca kot tudi vaše kolesarske poti!

Čas trajanja: 4 dni

Tip: Vodena tura

Težavnost: Stopnja 4

Kolesarske počitnice v alpah

Neretvanska Avantura

Neretvanska avantura je edinstveno oblikovana izkušnja, ki vas vodi na razburljivo potovanje po osupljivi Dubrovniško-Neretvanski regiji. Med kolesarjenjem boste prečkali raznolike pokrajine, občudovali bleščeče reke in se izgubili v dišečih poljih mandarinovih nasadov.

Čas trajanja: 4 dni

Tip: Vodena tura

Težavnost: Stopnja 3

Kolesarji opazujejo sončni zahod na kolesarskih počitnicah.

Vam nobena od naših opcij kolesarskih počitnic ne odgovarja. Ni problema, pišite nam in pripravimo vam kolesarske počitnice po meri.