Home » Kolesarske počitnice

V naši ponudbi lahko najdete več različnih paketov kolesarskih počitnic. Izbirate lahko med 2 do 7 dnevnimi paketi kolesarjenja z električnimi kolesi.

Kolesarske počitnice v Škofji Loki

Kolesarsko doživetje v Škofji Loki

Dvodnevno kolesarsko doživetje v Škofji Loki vas popelje skozi čudovito pokrajino Škofjeloškega pogorja, ki skriva nešteto poti primernih prav za vsakega kolesarja. Kratek aktiven oddih, ki ga boste želeli ponoviti znova in znova.

Čas trajanja: 2 dni

Tip: Vodena tura

Težavnost: Stopnja 3

Kolesarske počitnice po Sloveniji

Trans Slovenija ebike

Slovenija s svojo izjemno pestrostjo skozi oči sedemdnevnega kolesarjenja omogoča doživetje razgledov na vrhove  Alp, odkritje čarobnosti ledeniških jezer, izjemno pestrost hribovja, ki obdaja glavno mesto, ter odkrivanje avtentičnosti pokrajine Kras, ki navdušuje s svojo naravno in kulinarično pestrostjo.

Čas trajanja: 7 dni

Tip: Vodena tura

Težavnost: Stopnja 4

Kolesarske počitnice v alpah

Slovenske Alpe

Štiridnevno kolesarjenje vas vodi po obronkih Kamniško-Savinjskih in Julijskih Alp ter ob tem ponuja izjemne razglede na navišje vrhove. Poleg tega Alpe v svojem zavetju skrivajo ledeniška jezera, ki predstavljajo izjemno kolesarsko kuliso.

Čas trajanja: 4 dni

Tip: Vodena tura

Težavnost: Stopnja 4

Kolesarske počitnice v alpah

Neretvanska Avantura

Neretvanska avantura je edinstveno oblikovana izkušnja, ki vas vodi na razburljivo potovanje po osupljivi Dubrovniško-Neretvanski regiji. Med kolesarjenjem boste prečkali raznolike pokrajine, občudovali bleščeče reke in se izgubili v dišečih poljih mandarinovih nasadov.

Čas trajanja: 4 dni

Tip: Vodena tura

Težavnost: Stopnja 3

Kolesarji opazujejo sončni zahod na kolesarskih počitnicah.

Vam nobena od naših opcij kolesarskih počitnic ne odgovarja. Ni problema, pišite nam in pripravimo vam kolesarske počitnice po meri.