Home » O nas

Greenhills zgodba združuje neizmerno željo po adrenalinu, odkrivanju skritih kotičkov in druženju. Začenja pa se tam, kjer se rišejo najlepše in najpreprostejše zgodbe, na kolesu. Tam, kjer svet dobi drugačne barve, čas pa drugačne dimenzije.

Ker na stvari radi gledamo skozi širok objektiv, vse skupaj z neizmerno strastjo združujemo v kolesarsko zgodbo. Pri tem pa želimo svojo srečo, ki nam jo prinaša kolesarjenje, deliti tudi z drugimi.

Verjamemo, da so srce kolesarske zgodbe odlični kolesarski vodiči. Vodiči, ki znajo skupini prisluhniti, ji pomagati, ji pokazati najlepše trenutke ture ter enostavno uživati. Greenhills ekipa združuje izkušene kolesarske vodiče, ki so vešči kolesarjenja po težavnostno različnih terenih in so predvsem ljudje, ki ljubijo avanture ter romantiko raziskovanja sveta. Svoje bogate izkušnje pridobljene na različnih športnih področjih, tako s tekmovalnega kot z rekreacijskega vidika ves čas s pridom uporabljajo pri svojem delu.

Vemo kako pomembna je osebna izkušnja, zato smo vse izbrane poti in vzpone prekolesarili sami. Vse kotičke, tako naravne, kot tudi kulinarične pa dodobra spoznali in lahko rečemo, da so zares izjemni. Tako izjemni kot so dnevi preživeti v družbi kolesa in Greenhills ekipe.

Greenhilla zgodba kolesarjenje

Spoznajte ekipo

Jernej Demšar
Jernej Demšar
Janez Bernik
Janez Bernik
Jerca Bernik
Jerca Bernik
Urša Škornik
Urša Škornik