Kolesarski Team Building

Slovenija s svojo raznolikostjo ponuja neverjetno igrišče za možnosti zamenjave delovnega okolja za dan namenjen krepitvi skupinskega duha delovnih ekip. Za pravo mero navdušenja in sproščenosti bodo poskrbela predvsem električna kolesa, ki omogočajo raziskovanje Slovenskih skritih kotičkov prav vsakomur in mu rišejo prav poseben nasmeh.

Zakaj izbrati kolesarski team building?

 • Športno udejstvovanje prinaša srečo.
 • Vožnja z električnimi kolesi omogoča druženje za vse, ne glede na kondicijsko pripravljenost ali tehnično znanje vožnje z kolesom.
 • Druženje v naravi pozitivno vpliva na medsebojne odnose.
 • Čari lokalne kulinarike z okusno domače hrane, še dodatno obogatila vaše doživetje.
 • Raziščite prelepe razglede, ki dobijo na kolesu povsem novo dimenzijo.
 • Električna kolesa s svojo edinstvenostjo prav vsakogar navdušijo.

Ponudba vključuje:

 • Organizacija in izvedba kolesarskega izleta z električnimi kolesi.
 • Spoznavanje lokalne kulinarike.
 • Organizacijo vse potrebne logistike in dodatnih aktivnosti.
E - Kolesarski team building

Kolesarski Team building

Predlogi kolesarskih izletov

Kolesarski team building na Krasu

Vinski kolesarski izlet Kras

Raziskovanje Kraških vasi, pokušina sladkega terana in okusi lokalne Kraške kuhinje, vse to v najbolši družbi vaših sodelovcev.

Kolesarski team building na Pokljuki

Pokljuka in skrite pastirske poti

Po poteh pastirjev okusite slast bohinskega sira, se prepustite razgledom na Julijske alpe ter se skrijte v senco Pokljuških gozdov.

Kolesarski team building v Škofji Loki

Kolesarjenje po Poljanski dolini

Srednjeveško mesto Škofja Loka, ogled Rupnikove linije, izjemni razgledi in obisk sirarjev so odličen recept za vrhunski kolesarski team building.

Kolesarski team building po meri

Vsi kolesarski izleti so prilagojeni vašim željam. Izlet si sestavite tako, da lahko izbirate med različnimi opcijami. Ponujamo možnost izbire: lokacije, ogledov znamenitosti, transporta, vmesnih degustacij specialitet in kulinaričnih razvajanj.

Kaj so E-kolesa?

Z razvojem električnih koles smo na področju kolesarstva v zadnjih letih priča pravi mali revoluciji. Kolesarjenje je tako postalo dostopno veliko širši množici, premagovanje zahtevnih vzponov in razdalj pa je postalo veliko lažje.

Kolesarjenje z električnimi kolesi:

 • Z uporabo električnih koles lahko postanejo vaši izleti daljši.
 • Premagovanje vzponov je veliko enostavnejše, saj vam izbira različnih programov omogoča prilagoditev zahtevnosti vzpona.
 • Po kolesarskem izletu boste prijetno utrujeni in ne izčrpani.
 • Za premagovanje vzponov in razdalj je še vedno potrebno kolesariti.
 • Sproščeno kolesarjenje vam bo prinašalo dovolj časa za opazovanje okolice.
 • Motor na kolesu je le vaš pomočnik.

Z električnim kolesom je lahko vsak kolesarski dan popoln.

Mnenja gostov:

Jure H.

“Izjemno doživetje, izjemna izkušnja! S sodelavkami in sodelavci smo uživali v prečudovitih razgledih, vrhunskih kolesih, profesionalni organizaciji in super vodenju našega vodiča Jerneja. Greenhill bike ture priporočam in svetujem vsem posameznikom, podjetjem in drugim skupinam. Privoščite si prav poseben dan, prepustite se objemu narave in užitkom, za vse ostalo poskrbi Greenhills!”

Matija P.

“Odličen teambuilding s turo po hribih nad Poljansko dolino, ogledom Rupnikove linije in degustacijo v sirarni Pustotnik. Vodiča Jernej in Nejc sta nam pokazala tudi spuste po trailih, na koncu pa organizirala večerjo pr Pepet v Loki, vse točno tako, kot je bilo dogovorjeno. Priporočam!”

Urška V.

“Greenhills ekipa nam je pod vodstvom vodnika Jerneja pripravila nepozaben team building, ki se je zacel z zanimivo igro na Bledu, nadaljeval v hotelu na Pokljuki s turnirjem v rocnem nogometu in drugimi sportnimi aktivnostmi ter dosegel finale s kolesarjenjem po cudoviti naravi, ki jo ponuja Pokljuka z okolico. Vse je bilo organizirano tako kot smo se predhodno dogovorili in dan prezivet z Greenhills ekipo nam bo s sodelavci ostal v najlepsem spominu. Hvala!”

Spoznajte nas

Naš cilj

Naše poslanstvo je povezati ljudi prek športa, narave in nepozabnih kulinaričnih doživetij.

Še vedno niste prepričani kateri izlet bi bil za vašo ekipo?

Vprašajte nas karkoli in pridobite vse potrebne informacije.

Ali nam pošljite email na info@greenhills.si