Home » Slovenski kolesarski blog » Zakaj z električnim kolesom po Sloveniji?

Najboljši način za raziskovanje Slovenije ja na električnih kolesih. Zakaj? Potovanje z električnim kolesom po Sloveniji je sproščujoče, tako da se med vožnjo nemoteno posvečamo občudovanju vasi in mest, tudi če so le-ta postavljena nekoliko v breg. Električna kolesa niso namenjena le pasivnim športnikom. Zaradi različnih modelov so prilagojena uporabnikom vseh starosti in ne glede na telesno kondicijo. Tako električna kolesa omogočajo družno raziskovanje Slovenije celotni družini. Izleti z Greenhills na električnih kolesih obetajo veliko lepih doživetij in utrinkov za vašo dušo ali bahanje na socialnih omrežjih 🙂

Prednosti električnih koles

Velika prednost e-kolesa je dejstvo, da omogoča premagovanje strmih terenov z minimalnim naporom, kakor tudi premagovanje večjih razdalij. Seveda je odločitev še vedno na uporabniku. Od vas bo odvisno, katero nastavitev podpore motorja si boste izbrali. Vsekakor je namen električnega motorja, da vas izčrpanost ne odvrne od občudovanja osupljivo lepe pokrajine in vas pogostitev z okusnimi domačimi jedmi ne odvrne od nadalnjega kolesarjenja.

V družbi na električnih kolesih
Domače specialitete
Z električnim kolesom po Sloveniji v Posočju

Okolju prijazne počitnice

Ne nazadnje je prav izpostaviti tudi ekološko prednost električnih koles in nas – ekološko osveščenih uporabnikov. Električno kolo približa najbolj nedotaknjeno naravo široki populaciji turistov. Tistih turistov, ki smo ekološko osveščeni in za nami neokrnjena narava takšna tudi ostane.

Preživite počitnice drugače – po svoji meri z električnim kolesom po Sloveniji

Želimo vam in pomagali vam bomo do varnih in brezskrbnih počitnic znotraj meja Slovenije. Vabimo vas, da si ogledate naše, že pripravljenje, e-kolesarske ture. Mogoče je med njimi že izlet, ki vam ustreza, če pa ni, ga lahko skupaj prilagodimo, da bo izpolnil vaša pričakovanja. Če pa želite izlet v celoti po svoji meri, nas kontaktirajte s svojim seznamom želja.

Z električnim kolesom po Sloveniji v družbi prijateljev

Vam je bil članek všeč? Delite ga s prijatelji